Om meg

Jeg er født i 1995, i Fredrikstad. Jeg startet på Gudeberg skole hvor jeg gikk i 2 år før jeg flyttet til Italia. Der gjennomført jeg fire års skolegang ved International School of Naples (2003-2007). I denne tiden trente jeg mye. Jeg spilte fotball, Tae Kwon Do, og i tillegg drev jeg med ridning og deltok i rideshow.

Da jeg flyttet tilbake til Norge valgte jeg å fortsette med fotball. Jeg spilte på Østsiden fotballklubb i fem år før jeg jeg sluttet og begynte på Frederik ii Vgs(studiespesialisering). I dag leter jeg etter en bra jobb innenfor utdanningen min samt trener regelmessing. Last ned cv

Utdannelse

Høgskolen i Østfold

Bachelor i digitale medier & design, 2017-2020,Diplom

Årsstudium i Informasjonsteknologi, 2016-2017

Videregående skole

Frederik II videregående skole, Studiespesialisering, 2011-2014, Vitneamål

Ungdomskole

Gudeberg Skole , 2007-2010

Barneskole

International School of Naples, 2003-2007

Gudeberg, 2001-2003


Arbeidserfaring

showfabrikkenBemmaningsbyrå, Nåværende

Tar for tiden jobber på plantasjen, Coop, Glacio, Goman & Brynild. Bruker tidligere butikk/lager og produksjons erfaring. Jobber gjennom Manpower, Vikarkompaniet og Ranstad.

showfabrikkenShowfabrikken Media, 2018-2019

I denne jobben jobbet jeg på stand i Sverige, Nordby sammen med en partner, oppgaven var å skaffe nye registreringer(kunder).

fredrikstad kommuneFredrikstad kommune, 2017

I denne jobben drev jeg med renhold på sykehus og sykehjem i Øsfold.

value marketingValue Marketing, 2016

I denne jobben skaffe nye kunder til Fortum. Jeg sto på stand rundt Oslo. Jeg fikk opplæring i Nordpool og strømmarkedet.

goman bakerietGoman Bakeriet, 2015

I denne jobben var jeg tillkallingsvikar. Jeg jobbet først med å sortere brød til riktige leverandører, pakke brød, og av og til jobbet jeg ved ovnen hvor jeg måtte fordele brødet som kom ut.

coop markedCoop Marked, 2014-2015

I denne jobben gjorde jeg alt som foregår i en vanlig mat butikken. Jeg sto i kassen når det var kunder, ellers så pakket jeg ut matvarer og plasserte de i riktig hylle. Jeg solgte lotto og jobbet på lager.Se attest


Skills & Sertifiseringer

bilde av logo til #c bilde av logo til css bilde av logo til html bilde av logo til dykkesertifikat bilde av logo til php bilde av logo til indesign bilde av logo til illustrator bilde av logo til xdcc bilde av logo til photoshop bilde av logo til wordpress bilde av logo til dykkesertifikat